Referat fra tidligere møter

Informasjon om det sjette IRC-møtet i prosjektet Spell-Norwegian. Møtet skal finne sted på IRC-kanalen #spell-norwegian på irc.debian.org, 2006-05-15 18:00-19:00 norsk tid (+0100). Forrige møte var mandag 24. april 18:00-19:00 norsk tid.

Informasjon om det forrige møtet ligger på SpellNorwegian/Møte/2006-04-24. Informasjon om det neste møtet ligger på SpellNorwegian/Møte/2007-02-04.

Tilstede

Møtereferat

Til avtalt tid var bare Petter og Axel tilstede, så vi tok en samtale om byggingen av synonymordlister. Axel meldte seg som referent. Axel ser etter en metode for å gjøre om tekstfila fra speling.org med synonymer til noe vi kan bruke i OOo 2.0. Axel fortalte fra møtet med språkrådet, men falt da av nettet :-( Senere kom Espen og Jacob til. Etter en god del om og men og et tredje forsøk på en reserveløsning, så var han altså tilbake, og møtet fortsatte. Espen sa seg villig til å legge inn synonymene fra speling.org i synonymer.merg.net-databasen. Vi rakk ikke så mye mer, men så litt på det tekniske. Vi mangler en måte å få bindestreker til å være gyldige som en del av et ord (som i f.eks. DVD-spilleren), men ingen meldte seg, og skriptet som utfører det hele er dessverre ukjent land for oss alle. Neste møte ble avtalt å være 6. juni, en tirsdag, da mandag den 5. er en helligdag (2. pinsedag).

irc-logg fra møtet

Saker til møtet

It takes the .dat file and creates the .idx file.}}}