Trobada remota durant la tardor de 2020

Data

Per començar a tancar el tema (sinó no acabarem mai), deixem l'enquesta per escollir data oberta fins el diumenge 25/10/2020 (CET) inclòs. A partir de llavors, en funció dels resultats decidim alguna de les dates que tingui el major quòrum possible.

Lloc

Per tal que ni la distància ni la situació sanitària actual siguin un impediment, farem la trobada de forma remota, utilitzant algun sistema de videoconferència públic i que sigui programari lliure, encara per consensuar.

Contingut

Tens algun dubte per resoldre relacionat amb Debian? T'agradaria presentar alguna utilitat o plantejar algun tipus de debat? Alguna altra proposta?

Si us plau, amplia aquesta llista descrivint la teva idea. Qualsevol aportació és benvinguda, ja sigui tècnica o no, però hauria d'estar relacionada amb Debian. Posa també la durada aproximada que creus que es podria necessitar. Després ja ajustarem l'ordre perquè s'assembli més a un horari

Proposta de

Activitat

Durada aprox

A càrrec de

Adrià

Equips (Debian Teams) que he descobert recentment

10'

Adrià

Adrià

Xerrada sobre empaquetament: I després del pony, què?

-

-

Adrià

Empaquetament col·lectiu: aprèn dels altres o ofereix ajuda

2h

?

Eloi

Introducció a la criptografia: de què ens protegeix i de què no

30' - 60'

Eloi

Adrià

Debat: Què t'agradaria trobar al grup local de ?DebianCat? Com el milloraries?

30' - 60'

?

Participants

Apunta't si vols!

Nom

Comentaris

Eloi Notario

Poc probable que el 30/10/2020 em vagi bé

Alex Muntada

-

Adrià

cubells

Observacions

Estàs llegint una pàgina wiki: això vol dir que si hi ha alguna cosa que no t'agrada creus que es podria fer d'una altra manera, edita-la.