Oversættelser:


Hvad er dette?

Dette kaldes for en "wiki web"; det er på en måde et kollektivt website (samling af hjemmesider). Siderne kan ændres på stedet ved at klikke på "Edit" (rediger) knappen, og der er nogle retningslinier(conventions) man kan følge for at simplificere skrivning og linkning. En "wiki web" har sædvanligvis et bestemt tema eller emne det er orienteret eller fokuseret på.

Et eksempel på disse retningslinier er at siderne typisk har et ?WikiNavn (et navn der består af et eller flere ord der alle starter med et stort bogstav, og er skrevet sammen uden mellemrum). Sådanne ord bliver automatisk konverteret til links.

   * HvordanRetterJeg (["HowDoIEdit"])
   * HvordanNavigererJeg (["HowDoINavigate"])

For mere hjælp, se ?KWiki (englesk). For den fulde baggrund om wiki brug og ?WikiEtikette (?WikiEtiquette), kan et besøg på WikiWikiWeb anbefales (hvis du kan engelsk) ... og noget viden om ?WikiNature.

Du kan registrerer digselv med wiki ved at putte dit navn på ?WikiUsers siden. For at efterlade en besked til en anden bruger, retter du simpelthen deres side, sådan at din besked står i bunden.

Den officielle side for denne Wiki er http://wiki.debian.net . Der er en gruppe der der ejer denne Wiki mere end de fleste. Vi kalder dem ?DebianWikiMestrene (?DebianWikiMasters). Ellers er denne Wiki, i tråd med ?WikiNaturen (?WikiNature), mest styret af alle ?WikiBrugerne (?WikiUsers).