Differences between revisions 3 and 4
Revision 3 as of 2006-01-02 23:36:35
Size: 1667
Editor: ?jhlj
Comment:
Revision 4 as of 2009-03-16 03:29:49
Size: 1668
Editor: anonymous
Comment: converted to 1.6 markup
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 5: Line 5:
Klik [:FrontPage: her] for at se den engelske forside, som er vedligeholdt. Klik [[FrontPage| her]] for at se den engelske forside, som er vedligeholdt.

Klik her for at se den engelske forside, som er vedligeholdt.

MoinMoin Wiki

Et WikiWikiWeb er et kollaborativt hypertekst miljø, hvor styrken ligger i enkel adgang til og redigering af information. Denne wiki kan også linke til InterWiki rummet.

MoinMoin er en Python WikiClone, baseret på PikiPiki. Navnet er et udbredt tysk slang-udtryk beskrevet på siden MoinMoin. Hvis du kører en Wiki vha. MoinMoin bedes du tilføje den til siden MoinMoinWikis. Der er bidrag af kode på siderne MacroMarket, ActionMarket og ParserMarket. Flere detaljer og yderligere emner findes på MoinMoin-siden.


Du kan redigere enhver side ved at at klikke på linken i bunden af siden. Flere sammensatte ord med store begyndelsesbogstaver danner et WikiName, som er en hyperlink til en anden side. Klik på titlen for at få en oversigt over alle sider som refererer til denne side. Sider som endnu ikke er oprettet er markeret med et spørgsmålstegn: Klik blot på linken for at oprette siden.

For en oversigt over dette site og hvad det indeholder, se siden ?SiteNavigering.

Hvis du vil lære mere om hvad et WikiWikiWeb er, kan du læse WhyWikiWorks og WikiNature. Du kan desuden kigge i WikiWikiWebFaq.


Interessante steder at begynde:

  • SenesteRettelser: se hvad folk arbejder på for tiden

  • ?HjælpForBegyndere: for at komme igang

  • WikiSandKasse: du er velkommen til at ændre denne side og eksperimentere med redigering

  • FindSide: Forskellige måder at søge og gennemse databasen