Vertalingen: ?Duits Engels Frans Italiaans Portuguees

2.6.25 (en ouder) tot 2.6.26 Vernieuwingsproblemen/tips

Het broncode pakket voor Debian's madwifi heeft nu ondersteuning voor het eeepc chipset zodat we ons eigen eeepc-madwifi-source broncode pakket niet meer nodig hebben. We hebben een overgangspakket naar de nieuwe modules aangemaakt voor diegenen die het madwifi-eeepc-modules-2.6-686 meta pakket geinstalleerd hebben. Zij die de kernel-specieke madwifi-eeepc-modules geinstalleerd hebben moeten madwifi-modules-2.6-686 installeren voordat ze de 2.6.26 kernel opstarten. Dit zal de lalerlaatste madwifi-modules beschikbaar maken, en zal ervoor zorgen dat ze aktueel blijven als er nieuwe versies worden uitgebracht. Atl2 modules moeten behandeld worden zoals verder vermeld.

De 2.6.26 kernel heeft ook een laptop_eeepc ACPI module, en zodoende is er geen reden meer voor het eeepc-modules pakket. Dit werd aangemaakt voor 2.6.26 voor een korte tijd, dus indien je dit pakket geinstalleerd hebt voor de 2.6.26 kernel, moet het verwijderd worden vermits het laden van twee kernel modules voor ACPI onvoorspelbare resultaten kan geven.

Vernieuwingsproblemen/tips

Verwijderen van oude tijdelijke oplossingen

Hier is een lijst van oude manuele tijdelijke oplossingen die verwijderd kunnen worden:

FiXMe: Sommige hiervan zouden misschien in het Nieuws voor het pakket opgenomen worden (althans waar de oude tijdelijk oplossing mogelijk schade kan doen indien het niet verwijderd wordt.)